Modern Housewife

Modern Housewife

Blinis med rug

MadPosted by Julie / modernhousewife Mon, April 13, 2015 10:35:29


Efter en dejlig weekend med masser af sommerfornemmelser, kommer der hermed en skøn, skøn opskrift på ægte sommerfølelse og drømmen om at sidde i haven med et godt glas hvidvin og nyde disse i godt selskab. Og det var netop sådan de blev serveret! Dog ikke i haven, men i godt selskab med god vin til en påskemiddag vi holdte hjemme. Det var mit første forsøg af blinis og de lykkedes super godt skulle jeg hilse at sige -og så er de nemme og smager skønt, specielt når de toppes med friske stenbiderrogn!

BLINIS
(10-12 stk)

50g hvedemel
50g rugmel
1/2 tsk bagepulver
1 knivspids salt
1 knivspids sukker
1 æg
10g smør
1 dl mælk
1 dl skyr


Topping
Skyr
Rødløg
Stenbiderrogn
Rejer


- Smelt smør
- Imens kommes alle ingredienser i en skål, det smeltede smør tilføjes og der piskes med en håndmixer til en lidt tyk, men flydende dej
- Kom lidt smør på panden og placer ca 1 1/2 spsk dej på panden

- Når blinis'en er brunet lidt, vendes den med en pallet så den ligeledes bliver brunet på den anden side
- Således laves alle blinis indtil der ikke er mere dej
- Serveres kolde med topping, som ved denne servering indeholdte:
- 1 spsk skyr, finthakket rød løg, rejer og til sidst, og ikke mindst den mest væsentlige ingrediens, stenbiderrogn på toppen





  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post249

Tomatsuppe toppet med skyr og kylling

MadPosted by Julie / modernhousewife Tue, February 25, 2014 13:25:48

Jeg har altid været vild med tomatsuppe, specielt husker jeg de bedste jeg har smagt, fra mine barndomsferier med min familie til Italien (de der lokale restauranter skal man ikke undervurdere). Jeg har aldrig selv prøvet at lave tomatsuppe før, før igår, og jeg kan da lige love for, at det bestemt ikke er sidste gang at jeg laver det herhjemme! Jeg må sige, at den blev virkelig god, og heldigvis synes manden det samme ;-) Jeg valgte at toppe suppen med skyr, kylling (kogt i 25 minutter i let saltet vand) og frisk basilikum, men tror også jeg vil afprøve det med varmrøget laks eller tigerrejer som topping. Udover at den smager himmelsk, så er den også utrolig nem og sund, så den passer til travl hverdag - max 45 minutter inkl. forberedelse og så er der serveret ;-)

Tomatsuppe

(ca 2-3 personer som hovedret)

6 store tomater

2 fed hvidløg

2 løg

8 soltørret tomater

2 spsk olivenolie

1 spsk mel

2 grøntsagsboullion terninger

1 L vand

3 laurbærblade

1 tsk paprika

1 håndfuld frisk basilikum

2 fed hvidløg

1 tsk salt

Lidt peber

- Hak løg og skær både de friske og soltørret tomater i grove tern

- Kom olie og løg i en gryde og svits kort

- Tilsæt mel og rør det godt rundt

- Tilsæt begge tomatversioner og rør godt i ca 2 minutter

- Kog 1 l vand og hæld i gryden sammen med buollion terningerne og rør godt

- Riv de friske basilikumblade i mindre stykker og kom disse samt de resterende ingredienser (pånær hvidløg) i og kog op

- Lad koge i 20 minutter

- Når suppen har kogt færdigt tages laurbærbladene op og hvidløg knuses i med en hvidløgspresser

- Stavblend nu suppen godt, så der ingen stykker er tilbage

- Servér med det samme, og evt. toppet med skyr, kylling og frisk basilikum



  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post200

Majs/porre suppe med laks og broccoli

MadPosted by Julie / modernhousewife Thu, September 26, 2013 09:40:30
Igår havde jeg en veninde på besøg, så jeg lavede en rigtig tøseret (det er i hvet fald ikke lige min kærestes yndlings spise, så det er med at "udnytte" når han ikke lige spiser hjemme), nemlig suppe. Nu hvor vejret lige så stille bliver lidt koldt i det, er det skønt med sådanne varme retter til at holde varmen med. Dette er en nem og smagfuld en af slagsen - perfekt til hverdagen!

Majs/porre suppe med varmrøget laks og broccoli

(2-3 portioner)

1 løg

1 porre

1 majskolbe

2 fed hvidløg, hakkede

Ca 3 spsk olivenolie

1 buillionterning (hønse)

6-7 dl vand

½ dl crème fine

1 majskolbe

1/2 broccoli hoved

salt og peber

saft af ½-1 limefrugt

2-3 laks steaks (á ca 100g)

1 håndfuld plukket persille

- Hak løget semi-fint, porre i halve ringe, pres hvidløg og skær majsene af kolben.

- Sautér løg, hvidløg, porre og majskerner i olivenolie, uden at det tager farve.

- Udblød bullionterningen i vandet (kog vandet med en elkedel før buillionterningen tilsættes) og kom bouillon ned til det sauterede i gryden, og lad suppen koge i 15-20 minutter.

- Når den har kogt i ca 10 minutter sættes de 2-3 laksfiletter i ovnen på 200 grader i 10-13 minutter

- Blend efterfølgende suppen med en stavblender

- Tilsæt creme fine

- Smag til med salt, peber og 1/2 limesaft

- Skær majskernerne af den anden majskolbe og skær broccoli i mindre stykker, og kog dem med i suppen i et minut eller to.

- Smag evt. yderligere til med salt, peber og limesaft.

- Anret suppen toppet med brud af laks og persille. Servér straks.







  • Comments(4)//www.modernhousewife.dk/#post177

Omelet med laks og tomat (glutenfree)

MadPosted by Julie / modernhousewife Thu, July 25, 2013 19:27:21
Igår efter arbejde tog jeg og min kæreste på Islands Brygge (vores arbejdsplads er naboer ude i Ørestad og dermed er Bryggen liiiige på vejen hjem når vi bor på Frederiksberg - ikke dårligt!). Vi kom derfor sent hjem og vi gad derfor ikke at lave det vilde til aftensmad, men nemt, sundt og proteinrigt skulle det være. Vi har altid æg i køleskabet, så jeg lavede en lækker omelet rørt med pesto og fyld af laks og frisk tomat. Skønt at slutte en arbejds-, men også solrig dag med et let måltid så sent. Det er en undervurderet ret synes jeg, så den skal laves lidt mere i fremtiden :-) Derudover kommer der også en anden opskrift på bloggen snarest, jeg vil ikke afsløre andet, end at den lige netop er kommet ud af ovnen ;-) Hav en fortsat dejlig aften derude!
Omelet
(1 person)
3 æg
3 spsk skummetmælk
1/2 tsk pesto
Salt peber
1 lille håndfuld revet ost
2-3 skiver gravad laks
1 stor tomat
Lidt lakserogn
- Pisk æg, skummetmælk og pesto til en jævn æggeblanding.
- Varm en pande med olie og kom æggemassen på.
- Kryder med salt og peber.
- Når bunden af omeletten er ved at være sprød, drysses den revet ost på hele omeletten og lader det smelte lidt.
- Skær den store tomat i ca 5-6 skiver og læg 2-3 af dem på den ene halvdel af omeletten og læg efterfølgende lakseskiverne på samme side som tomatskiverne.
- Buk nu, den side uden fyld over den halvdel med fyld, med en palet, så omeletten har form af en halvmåne.
- Steg skiftevis omeletten på begge sider, indtil al den flydende æg indeni er stegt helt (del den evt i to, så er den nemmere at vende på panden, hvilket jeg selv gjorde).
- Nyd omeletten varm og evt med pynt af resterne af den friske (kolde) tomat i tern og lakserogn.




  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post167

Fuldkorns ravioli med spinat og laks

MadPosted by Julie / modernhousewife Tue, March 19, 2013 21:13:54

Har længe haft lyst til at prøve at lave hjemmelavet pasta, så i dag blev dagen eftersom jeg endelig har fået anskaffet mig den fineste pastamaskine! Jeg kan kun sige én ting, hjemmelavet ravioli er toppen og kan bestemt anbefales - og så er det nemt! Jeg lavede fyld af spinat og laks da det er noget af det bedste jeg ved, men det er kun fantasien og smagsløgene der sætter grænsen :-)

Hjemmelavet ravioli

(2 pers. til hovedret)

Pasta:

200 g fuldkorns durummel

100 g hvedemel

3 æg

1 spsk olivenolie

1/4 spsk salt

Fyld:

2 lakseportioner

5 kugler spinat, optøet

1 fed hvidløg

1 pk creme cheese

salt

peber

Andet:

Creme fine

Pesto

Purløg

Frisk basilikum

- De to slags mel og salt røres sammen i en skål

- Lav en lille fordybning i melet og slå æggene ud deri og tilsæt olien

- Pisk i æggene med en gaffel, så melet arbejds langsomt ind i æggene

- Når æggene har absorberet en del af melet og du ikke kan piske mere, skal du ælte dejen glat og jævn

- Sæt på køl en times tid

- Imens laves fyldet: skær spinat og laks i små stykker og vend med creme cheese, hvidløg, salt og peber

- Tak dejen ud af køleskabet og kør dejen gennem en pastamaskine eller rul det tyndt på et bord med en kagerulle (husk at dejen skal være tyndere end man tror.

- Lav cirkler med et rødvinsglas og placér en lille kugle laks/spinat fyld og luk cirklen

- Cirklen lukkes ved at presse en gaffel rundt langs kanten

- Raviolierne koges i letsaltet vand i ca 5 minutter

- Hæld vandet fra og vend med creme fine og en god pesto og servér med pynt af purløg og basilikum.

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post147

Kylling og grøntsager i stegeso

MadPosted by Julie / modernhousewife Tue, March 05, 2013 09:45:05

Lækker og sund aftensmad som passer sig selv, synes jeg er noget af det bedste i en travl hverdag. Så her får i lige min opskrift på en smagfuld og nem kyllingeret som jeg lavede forleden :-)

Kylling i grønt

(til 2 pers)

Stegeso (min var af glas, men dén af ler kan også bruges)

4 fersk kyllingebryster

2 bagekartofler

1 stor porre

2 store gulerod

1 stor rødbede

2 fed hvidløg

3 spsk oregano

3 spsk timian

salt

peber

5 dl vand

- Tænd ovnen på 200 grader

- Skær bagekartoflerne i grove tern og læg dem nederst i stegesoen, så de dækker bunden

- drys med oregano, salt og peber, og læg kyllingebrysterne ovenpå

- Skær de resterende grøntsager i grove tern/ringe og fordel ovenpå kyllingerne.

- Drys med knust hvidløg, timian, salt og peber og hæld til sidst vandet over

- Læg låget på stege soen og sæt i ovn

- Lad det koge i 1 time og 15 minutter og tag derefter låget af stegesoen og sæt i ovnen igen og lad koge i yderligere 15 minutter

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post141

Valentines day Pizza

MadPosted by Julie / modernhousewife Fri, February 15, 2013 09:17:36

Vi går egentlig ikke op i Valentines dag hjemme hos os, men jeg bruger enhver mulighed for at indflette noget hjerte-lignende når der skal kreeres noget, så hvorfor ikke udnytte valentines day og lave hjerteformet pizza? Samtidig er hjemmelavet pizza også noget som min kæreste elsker - så hvorfor ikke forkæle ham lidt på denne kærlighedsdag... selvom jeg nu ikke synes at kærliged bør have en mærkedag :-)

Denne dej er til to mellemstore pizzaer, så jeg lavede to hjerte bunde og toppede dem vidt forskelligt, da min kæreste og jeg bestemt ikke er enige i, hvordan en god pizza toppes ;-) Så jeg toppede den til min kæreste med kyllingestrimler, pepperoni, frisk basilikum, chili og revet mozarella, og min egen toppede jeg med laks, frisk basilikum, frisk mozzarella og toppede den efter bagningen, med frisk spinat. Absolutely delicious!

Pizza med masser af kærlighed

(til ca 2-3 personer)

Dej:

100g rugmel

100g grahamsmel

150g hvedemel

3 dl lunken vand

15g gær

½ tsk salt

Fyld efter ønske (se evt mine versioner med kursiv-skrift i teksten ovnenover)

- Forvarm ovnen på 200 grader

- Rør gær og salt ud i det lunkne vand i en skål

- Tilsæt de resterende ingredienserne og rør godt rundt med en ske (til dejen er jævn, men klistret)

- Stil til hævning ved stuetemperatur mellem ½-1 time (eller længere hvis tiden er til det)

- Del dejen i to og kom hver del på hver sin bageplade og form dejene til to hjerter, hvor bunden ca er ½ cm tyk.

- Smør dejene med tomatsovs og top med ønsket fyld

- Bag pizzaerne i ca 15 minutter og servér med det samme

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post135

Chili Con Carne

MadPosted by Julie / modernhousewife Wed, January 23, 2013 12:53:02

Det er januar, det er koldt og man går muligvis og har konstant kriller i halsen - derfor har man brug for retter som varmer godt og grundigt! Derfor er Chili con carne en af mine vinterfavoritter, så derfor vil jeg lige dele min opskrift med jer - og det er en sikker vinder hver gang ;-)

Chili Con Carne (med Chokolade)

500 g hk oksekød

1 stort løg

2 fed hvidløg

1 ds hk tomater

5 dl vand

1 bouillonterning

2 spsk paprika

1 spsk oregano

½ tsk stødt ingefør

1 tsk stødt kanel

½ spsk stødt chilipulver

1 ds kidney bønner

1 stk mørk chokolade

- Hak løg og svits det i en gryde og kom hakket oksekød ved, og brun dette

- Kom derefter alle ingredienser, pånær kidney bønner og chokolade, ved kødet og lad det koge i 15 mnutter

- Tilsæt derefter kidney bønnerne (UDEN lagen) og kog yderligere 20 minutter

- Tilsæt til sidst chokoladen og kog i 5 minutter under omrøring

- Sérver skraks med ris og fromage frais

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post127

Lækker Lun Laksesalat

MadPosted by Julie / modernhousewife Fri, January 04, 2013 19:36:05

Skøn salat, med en masse lækkerier - og ovnbagt laksestykker. Perfekt fredagsmad!

Laksesalat

(2 personer)

2 laksefileter

1 karton kikærter i lage

2 gulerødder

2 store håndfulde salat (jeg brugte mix salat)

10 dråber solsikkeolie (som dressing)

Frisk basilikum

- Tænk ovnen på 200 grader og forvarm laksefiletterne, drysset med lidt salt, i ovnen i 15 minutter

- Imens forberedes de kolde ingredienser: vask salaten og læg i en skål.

- Skræl gulerødderne og skræl videre, så gulerødden har form som lange og tynde aflange stykker, og kom i skålen

- Hæld væden fra kikærterne og drys også disse ud i skålen

- Når laksene er færdige, skilles de i mundrette stykker og lægges øverst på salaten

- Dryp med solsikkeolie og frisk basilikum og servér mens laksen stadig er lun

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post123

Jordskokkesuppe med kylling

MadPosted by Julie / modernhousewife Mon, November 26, 2012 21:23:53

Kulde udenfor, det bliver meget hurtigt mørkt og vi nærmer os december... Suppe hører sig i den grad til! Hvis det havde været december kunne det netop være sådan en dag som i dag som ville være risengrøds-vejr, meeeen jeg nægter at lave risengrød før kalenderen har sagt 1. december, så dagens aftensmad blev en über skøn jordskokkesuppe på kokosmælk med kylling og grøntsager. Mums!

Jordskokkesuppe med kylling

(2-3) personer

380 g kylling

400 g jordskokker

1 løg

250 g champignon

1 ds minimajs

150 g broccoli

3 fed hvidløg, små

1 tsk ingefær, stødt

1 tsk koriander, stødt

1/3 tsk chilipulver

1 ds koksmælk

2 ½ dl kogevand fra jordskokkerne

- Kyllingen skal skælres i wokstrimler og koges i letsaltet vand i ca 10 minutter

- Imens skrælles jordskokkerne, de skæres i tern og koges i letsaltet vand som lige netop dækker jordskokkestykkerne i ca 15 minutter

- Imens hakkes løg, halveres champignon og minimajs og broccoli skæres i mundrette stykker.

- Hæld de færdigkogte kyllingestykker i en skål og kog derefter løg og champignon i ca 30 minutter på lavt blus

- Når jordskokkerne er færdigkogte hældes væden fra (og gemmes) og der tilsættes hele dåsen af kokosmælk samt kogevandet fra jordskokkerne og det hele stavblendes til en ensartet suppe

- Nu kommes kyllingen og alle grøntsagerne i suppen samt alle krydderier tilsættes og suppen koges op.

- Smag til med salt og peber og lad suppen hvile på lavt blus i ca 5-10 minutter og så servér med det samme, mens suppen er varmt!

- Top evt. med bønnespirer eller andet som er lidt sprødt.

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post111

Græskarsuppe toppet med græskarkerner

MadPosted by Julie / modernhousewife Mon, November 05, 2012 17:13:42

Når det er koldt og trist udenfor, er det dejligt med suppe som varmer. Jeg lavede denne lækre græskarsuppe igår og toppede den med fromage frais og hjemmeristede græskarkerne, som varmt kan anbefales.... specielt på denne kolde mandag!

Græskarsuppe

(ca 3-4 portioner)

200 g græskar uden skal (eller mere hvis man ønsker en tykkere konsistens)

1 dl røde linser

1 liter vand

2 tsk salt

1 tsk peber

½ tsk korriander, stødt

½ tsk ingefør, stødt

Evt. tilbehør: fromage frais og græskarkerner (hjemmeristede)

- Kom græskar i mindre stykker, linser og vand i en gryde og kog op

- Når suppen koger tilsættes de resterende ingredienser

- kog videre indtil linserne er kogt nogenlunde og græskarstykkerne er bløde (det er forskelligt hvor længe det skal koge, men husk at rør jævnligt)

- Når både og græskar og linser er kogt færdige, stavblendes suppen, så der ingen linser eller græskar-stykker er tilbage.

- Kog videre i 5-10 minutter og smag til med salt og peber

- Top evt. med fromage frais og hjemmeristede græskarkerner som jeg har lavet en guide til hvordan man gør her.

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post104

Pizza: Kylling, bailikum og rugmel

MadPosted by Julie / modernhousewife Mon, September 03, 2012 21:07:50

Sund, lækker og nem pizza. Tonights dinner stod på hjemmelavet pizza på bund på baggrund af rugmel og havregryn, så den er sund, fiberig og meget mættende. Derudover er der masser af lækkert fyld, som selvfølgelig kan ændres efter ens egent ønske, men her er aftenens version.

Pizza med kylling og basilikum

(1 stor pizza eller to mindre)

Bund:

100g rugmel

100g hvedemel

1 dl havregryn, finvalsede

2 dl lunken vand

10g gær

½ tsk salt

Fyld:

300g kyllinge inderfilletter

Stor håndfuld frisk basilikum

7 cherry tomater

1 lille ds tomatpuré

100g ost, rebet

4 gulerødder, revet

- Bund: Rør gæren og salt ud i det lunkne vand (i en skål)

- Kom resten af ingredienserne i, og rør godt rundt med en ske

- Stil til hævning mellem ½-1 time (eller længere hvis tiden er til det)

- Tænd ovnen på 200 g og steg kyllinge inderfiletterne på panden

- Skær cherry tomater i skiver, riv gulerødderne og riv de pandestegte kyllingestykker i mindre og mundrette stykker

- Når dejen er færdighævet rulles den tyndt ud (hav lidt ekstra mel ved din side da dejen godt kan klistre). Jeg lavede to pizza ud af dejen, en med 1/3 af dejen (til mig) og en pizza ud af 2/3 af dejen (til min kæreste).

- Læg de/n udrullede dej på bagepladen og smør den hele med tomatpuré

- Fordel tomatskiver, gulerødder og kylling på bunden, og kom derefter basilikum på og top det hele med revet ost

- Sæt i ovnen og bag i ca. 15 minutter

- Servér med det samme, så pizzaen stadig er lun

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post71

Lækker Laksetatar

MadPosted by Julie / modernhousewife Wed, August 29, 2012 20:02:50

Laksetatar

(2 små portioner, perfekt til en forret for to)

300g Laks (jeg brugte gravad laks med dild)

1 spsk Fromage frais

1 stort fed hvidløg

½ lille løg

1 Håndfuld frisk basilikum

½ tsk salt

1 knivspids peber

- Skær laksen i små stykker, hak løg fint og basilikum grovt.

- Kom ingredienserne i en skål og tilsæt fromage frais, presset hvidløg, salt og peber

- Rør godt rundt, smag til og stil på køl indtil servering

- Eks. på forret: servér på nybagt lækkert og sprødt brød, med sprøde salatblade

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post67

Kanon Karry

MadPosted by Julie / modernhousewife Wed, August 29, 2012 07:09:52

Jeg synes at boller i karry er virkelig godt. Men... så skal den altså også bare have den helt rigtige karrysmag og konsistens, ellers kan det for mit vedkommende være lige meget. Så her får i min opskrift på boller i karry, og jeg lover at den er god, den er nemlig eftertragtet blandt min kæreste, venner og familie. Nem og god ;-)

Boller i karry

(Ca 3-4 personer)

Kødboller:

500g hk svinekød

1 dl rasp eller havregryn

1 revet løg

1 æg

1 tsk salt

1/3 tsk peber


Karrysauce:

50g smør

2 spsk karry

1 løg, hakket/i tern

1 porre, hakket/i tern

5 spsk hvedemel

2,5 dl cremefine

Ønsket mængde kogevand fra kødbollerne

- Boller: Alle ingredienser æltes sammen til en fars

- Kog vand i en lille gryde og form imens farsen til boller i passende størrelser

- Kog bollerne i vendet med lidt salt i ca 5-7 minutter (afhængig af bollernes størrelse). Og gem kogevandet til karrysaucen (så hellere for meget end for lidt vand)

- Sauce: Smelt smørret i en gryde. Tilsæt karryen og svits den kort. Kom løg og porre i gryden og svits det i smørret. Tilsæt mel og rør godt

- Nu tilsættes kogevandet fra kødbollerne lidt ad gangen til saucen. Når der er tilstrækkelig væde i saucen koges den i ca 12 minutter under oprøring.

- Tilsæt creme fine og smag til med salt og peber.

- Tilsæt kødbollerne og kog saucen op i 2 minutter

- Servér med kogte ris og evt. råkostsalat

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post65

Kylling/broccoli Tærte

MadPosted by Julie / modernhousewife Thu, August 23, 2012 23:01:23

Nem, velsmagende og sund tærte til fx de travle dage. Egentlig kan tærten være hvilken som helst tærte, da man kan bruge alle de ingredienser og smagskombinationer man ønsker, men her er min kombination her til aften :-)

Kyllinge/Broccoli tærte

(1 tærte)

Tærtebund:

100g rugmel + lidt ekstra ved udrulning

50g hvedemel

50g finvalsede havregryn

150g fromage frais

½ dl vand

½ tsk bagepulver

1 tsk salt

- Rør alle ingredienser sammen i en skål, så dejen bliver sammenhængende

- Rul dejen tyndt ud med en kagerulle og kom den i tærteformen, så dejen dækker hele bunden og op ad kanten

Stik hul i dejen med en gaffel ca tre steder og beklæd dejen i tærteformen med bagepapir og fyld med pasta eller ris, så dejen ikke buler når den bages

- Bag i forvarmet ovn på 200 grader i 15 minutter

Fyld:

300g kyllinge inderfilet

½ broccolihoved, i mundrette stykker

3 gulerødder, revet

3 æg

1 dl creme fine

100g fromage frais

60g revet ost (jeg brugte mozarella)

1 tsk salt

1/3 tsk peber

- Steg kyllingen på en pande

- Når kyllingen er stegt, tages det af og de revet/skåret grøntsager steges derpå

- Skær kyllingen i mundrette stykker og bland med grøntsager, og fordel på tærtebunden

- Pisk æggene, fromage frais, creme fine, salt og peber sammen, så det bliver jævnt og flydende. Og vend det revet ost i.

- Kom æggeblandingen over fyldet i tærtebunden, så fyldet dækkes.

- Bag i ovnen i 200 grader i 25-30 minutter

- Servér evt. med en simpel salat. Fx mixed salat, hørfrø og græskarkerner dryppet med balsamico

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post60
Next »