Modern Housewife

Modern Housewife

Græskarkerner - Hjemmeristede

SnacksPosted by Julie / modernhousewife Thu, October 25, 2012 14:41:03

Tip: Rist græskarkerner selv...

Græskarkerner er en fast del af mit kerne/nødde/korn-sortiment, så hvorfor ikke bare riste dem selv når nu man får kastet græskar i hovedet i alle supermakeder her op til Halloween - der er i hvert fald ingen grund til at de går til spilde når resten af græskaret bruges til noget andet ;-)

Hjemmeristet græskarkerner

Friske græskarkerner

Lidt salt

- Udhul græskaret fri fra kernerne og fjern alt græsker-"kød" som hænger ved kernerne

- Tænd ovnen på 200 grader og fordel græskarkernerne med lidt fint salt på en bageplade med bagepapir.

- Sæt i midten af ovnen og rist i 45 minutter.

- Og vupti er der lækre og sprøde (orange) græskarkerner lige til en lækker salat, i bagværk eller som en lille snack ;-)

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post100