Modern Housewife

Modern Housewife

Hindbær Tiramisu

Søde Sundere alternativerPosted by Julie / modernhousewife Wed, November 07, 2012 22:05:23

Jeg er vild med Tiramisu, men eftersom den almindelige af slagsen er afprøvet op til flere gange, har jeg i dag tilføjet hindbær til denne lækre dessert - og det er virkelig også godt, skulle jeg hilse og sige fra de kære gæster ;-) I forbindelse med at min kære svoger Thomas (se billedet nedenfor) er kommet hjem på ferie, da han bor og arbejder i Australien pt, har svigerfamilien netop være på besøg til mad og dessert som jeg tog mig af, da vi sagde ja til at lægge hus til (og jeg eeeelsker simpelthen at stå for sådanne middage, for så er der en god anledning til at få lavet en masse lækkert i køkkenet, jubii). Dog er denne version UDEN sukker og alkohol, så den kan man sagtens spise uden dårlig samvittighed! :-)

Hindbær Tiramisu

(ca. 6 personer)

250 g frosne hindbær

2 pakker mascapone

2 bægre past. æggehvider

1 glas kogende vand

3 tsk instant kaffe

Sødemiddel, doseringen efter ønske

Ladyfingers

Ren kakopulver

- Kom frosne hindbær og et par dråber sødemiddel i en gryde og kog op

- Imens piskes æggehviderne faste og smages til med sødemiddel

- Tilsæt mascapone til de piskede æggehvider og pisk det hele sammen. Dette smages til med sødemiddel

- Kog vand og tilsæt instant kaffe og rør kaffen helt ud

- Dyp hele eller halve (alt afhængig af anretningen) ladyfingers i kaffen så de bliver lidt bløde

- Anret enten i et stort fad eller som jeg har gjort, i portionsglas, i denne rækkefølge: et lag mascaponecreme, ladyfingers, mascaponecreme, hindbær, ladyfingers, mascaponecreme, hindbær, mascaponecreme, og top den med ren kakaopulver

- Lad stå i køleskabet indtil serveringen, i minimum 3-5 timer og gerne natten over.

- Servér kold!

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post105