Modern Housewife

Modern Housewife

Fuldkorns ravioli med spinat og laks

MadPosted by Julie / modernhousewife Tue, March 19, 2013 21:13:54

Har længe haft lyst til at prøve at lave hjemmelavet pasta, så i dag blev dagen eftersom jeg endelig har fået anskaffet mig den fineste pastamaskine! Jeg kan kun sige én ting, hjemmelavet ravioli er toppen og kan bestemt anbefales - og så er det nemt! Jeg lavede fyld af spinat og laks da det er noget af det bedste jeg ved, men det er kun fantasien og smagsløgene der sætter grænsen :-)

Hjemmelavet ravioli

(2 pers. til hovedret)

Pasta:

200 g fuldkorns durummel

100 g hvedemel

3 æg

1 spsk olivenolie

1/4 spsk salt

Fyld:

2 lakseportioner

5 kugler spinat, optøet

1 fed hvidløg

1 pk creme cheese

salt

peber

Andet:

Creme fine

Pesto

Purløg

Frisk basilikum

- De to slags mel og salt røres sammen i en skål

- Lav en lille fordybning i melet og slå æggene ud deri og tilsæt olien

- Pisk i æggene med en gaffel, så melet arbejds langsomt ind i æggene

- Når æggene har absorberet en del af melet og du ikke kan piske mere, skal du ælte dejen glat og jævn

- Sæt på køl en times tid

- Imens laves fyldet: skær spinat og laks i små stykker og vend med creme cheese, hvidløg, salt og peber

- Tak dejen ud af køleskabet og kør dejen gennem en pastamaskine eller rul det tyndt på et bord med en kagerulle (husk at dejen skal være tyndere end man tror.

- Lav cirkler med et rødvinsglas og placér en lille kugle laks/spinat fyld og luk cirklen

- Cirklen lukkes ved at presse en gaffel rundt langs kanten

- Raviolierne koges i letsaltet vand i ca 5 minutter

- Hæld vandet fra og vend med creme fine og en god pesto og servér med pynt af purløg og basilikum.

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post147