Modern Housewife

Modern Housewife

Rabarber/fersken tærte

Andre kager der smagerPosted by Julie / modernhousewife Thu, June 06, 2013 10:32:43

Igår stod aftenen på grill-hygge og Tv-bingo med gode venner i det gode vejr, så derfor tænkte jeg at en rigtig sommertærte ville gøre godt til hyggen, så jeg medbragte denne dejlige - og nemme sag :-) Og senere bliver fødselsdags-konkurrencen præsenteret, så udover at I søde læsere må nyde det gode vejr, må I også holde øje med bloggen ;-)

Rabarber/fersken tærte

(en tærte form med 20 cm i diameter/ca 10 personer)

3 æg

100g sukker

1 tsk vanilie

120g smeltet smør

150g hvedemel

1 tsk bagepulver

280g rabarber

100g fersken, friske

100g hvid chokolade

- Tænd ovn på 170 grader

- Pisk æg og sukker luftigt

- Smelt smør og kom i under piskning

- Kom derefter æg, hvedemel, vanilie og bagepulver ved og pisk videre

- Skær rabarber og fersken i mundrette stykker samt hak hvid chokolade i grove stykker

- Tag hhv 100g rabarber, 30g fersken og 30g hvid chokolade fra og læg til siden

- Kom resten af frugten og chokoladen i dejen og vend det grundigt

- Smør formen og kom dejen deri, og glat den ud

- Drys med det chokolade som var blevet lagt til side og pres derefter let de resterende frugtstykker ned i dejen, så de bliver i overfladen

- Drys til sidst med lidt sukker på tærten og sæt i ovnen

- Bag i ca. 30-35 minutter og lad køle af efterfølgende

- Servér evt. med cremefrais, vaniliecreme eller vanilieis

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post153