Modern Housewife

Modern Housewife

Rabarber/hindbær mess

Søde lækkerierPosted by Julie / modernhousewife Fri, June 21, 2013 10:04:18

Igår serverede jeg denne dessert for det første hold fødselsdagsgæster - og det var en ren succes. Så jeg kan varmt anbefale at I prøver at servere denne til den næste sommermiddag i derude skal afholde. Den er nem, frisk og har et fantastisk look i høje glas - og så kan den sagtens laves flere timer før gæsterne kommer, så længe den bliver opbevaret på køl. Vejret var jo fantastisk igår, så jeg serverede desserten udenfor i haven suppleret med en brownie jeg før har lavet, og som kan findes på bloggen her - og det var bestemt et perfect match! ;-)

Rabarber/hindbær mess

(8 personer)

170g rabarber

100g hindbær

8 spsk vand

4 tsk sukker

1 tsk vaniliesukker

200g skyr

50g flormelis

1/2 l fløde

170g bastogne kiks

- Skær rabarber i små stykker og kom disse og hindbær i en gryde og tilsæt vand pg sukker

- Læg låg på og lad rabarber og hindbær simre møre i ca 5 minutter.

- Afkøl helt og pisk fløden til skum imens

- Når rabarber og hindbær er afkølet røres det sammen med skyr, vaniliepulver og flormelis

- Når det er rørt got sammen vendes det i flødeskummet til en jævn masse

- Hak bastogne kiks med kniv så det både er finthakket og der er grove stykker

- Serveringsforslag: i champagneglas: 1 lag bastogne, 1 lag rabarber/hindbær skum og så gentages dette to gange mere således, at der er tre lag af hvert fyld i glasset

- Opbevar på køl indtil servering. Enjoy ;-)

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post159