Modern Housewife

Modern Housewife

Chokolade/hasselnødde mini-kager (glutenfri og sukkerfri)

Søde Sundere alternativerPosted by Julie / modernhousewife Sat, September 07, 2013 10:37:37
Forleden aften kl. 22 havde jeg mega bage-cravings, så jeg hoppede i køkkenet og måtte bare bruge hvad jeg havde af ingredienser herhjemme (vil nu sige at jeg har et godt basislager). Jeg bagte disse små kager, som er hurtige og nemme at lave, og som smager af meget og er virkelig lækre! Udover det, så kan de spises med god samvittighed da de er uden hverken mel, sukker eller smør, men kun indeholder gode ting. Det er bananen og den mørke chokolade som forsøder kagen, så jeg synes ikke at den mangler smag, og man er yderligere godt mættet efter 1 (jeg endte dog selv med at spise 3 stk efter jeg bagt dem... hov :-D). Så hvis i også har latenight bage-cravings, så kan disse anbefales!

Chokolade(hasselnødde mini-kager
(12 minikager)

1 banan

2 æg

75g hasselnødder

100g mørk chokolade

15g kakaopulver

1/2 tsk bagepulver

- Forvarm ovnen på 190 grader

- Kom bananen og æggene i en blender/foodprofessor og blend til det er flydende
- Kom hasselnødderne i en minihakker så der er både er grove og fine stykker
- Hak 50g af den mørke chokolade i halv-grove stykker og smelt de resterende 50g chokolade
- Kom hasselnødde-melet, hakket chokolade, smeltet chokolade og de resterende ingredienser i dejen og rør det hele godt sammen til en lind dej
- Smør/spray muffinsformene/muffinsform-bradepanden og doser dejen i de 12 forme/huller så de kun lige dækker bunden, og bag i ovnen i 10-12 minutter

- Tag de små kager ud af deres forme og køl af på rist og opbevar i en pose

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post173