Modern Housewife

Modern Housewife

Martha Stewart "Swiss Meringue Buttercream"

Søde lækkerierPosted by Julie / modernhousewife Thu, June 28, 2012 08:40:28

Jeg har prøvet en hel del frostingsopskrifter og synes at de fleste er ok men ikke wauw. Men det var lige indtil jeg fik et tip om denne som Martha Stewart (amerikansk modedronnning) har kreeret, og jeg er vild med den. Den har alle de musthaves en frosting skal have: den er hurtigt og nem at lave, der kan tilsættes div smagskombinationer til grundopskriften, den er nem at arbejde med, ser smuk ud ved dekoration af tylle og det vigtigste af det hele, den smager godt! Den er et sikker hit hver gang jeg bruger den på mine cupcakes, så det er næsten den eneste jeg bruger, dog med forskellige smag og look.

Martha Stewart "Swiss Meringue Buttercream"

ca. til 10-12 cupcakes

2.5 past. æggehvide (De svarer til to bæger i en pakke med fire)

100 g sukker

225 g usaltet blødt smør

0,5-1 tsk vanilie sukker (alt afhængig af ønske om anden smagstilsætning)

- Pisk med elspisker de past. æggehvider med sukker over varmt vand/vandbad i ca 3 minutter (til sukkeret er smeltet)

- Fjern vandbad og pisk yderligere i ca 10 minutter til massen er kold igen. (Efter vandbad hælder jeg massen i min køkkenmaskine og lader den stå og piske for sig selv, da det godt kan være anstrengende at stå med en elpisker i ti minutter)

- Derefter tilsættes smør lidt ad gangen og til sidst vaniliepulver (NB: Frostingen kan begynde at skille når smøret røres i, så pisk videre indtil frostingen bliver glat igen)

- Når massen ikke skiller længere, tilsættes evt. farve eller anden smagskombination fx hk oreo, hk chokolade/kakaopulver, blendet hindbær osv.

- Derefter hældes den i en tyller - jeg bruger oftest Wilsons M1 tyller - og smukt ser det ud! (på billedet ovenfor er det grundfrosting/vaniliesmag tilsat lyserød farvepasta).

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post19