Modern Housewife

Modern Housewife

Gulerods Cupcakes Juleedition

CupcakesPosted by Julie / modernhousewife Thu, December 01, 2016 10:12:28

Så er det endelig 1. december, yay. Er jeg den eneste julefreak out there? Jeg er vild med jul og elsker det. Som i ELSKER det virkelig. Der er lige skruet lidt ekstra op for hyggen, kvalitetstid, positivitet og kærlighed. Og ikke mindst, de søde sager! What not to like ;-) Jeg har i mange år kreeret julelækkerier, gerne de klassiske med et twist. Og jeg har også en hel del ideer til hvad der skal kreeres i år. Men her den 1. december, så bliver det en ægte klassiker, dog ikke bare til jul, men en helårsklassiker. Ved godt at jeg i titlen har noteret 'juleedition', men det er det som sådan ikke. Dens smag er præcis som den plejer. Men, når det så er sagt, så synes jeg jo at gulerodskage smager og dufter utrolig dejligt af netop JUL. Så derfor synes jeg bestemt at den er passende sådan en højhellig, dejlig 1. december ;-) Så hvis I gerne vil skabe den bedste julestemning i hjemmet, så er det her altså en yderst nem og ikke særlig tidskrævende måde at få hele hjemmet til at dufte helt fantastisk julet. Og, så skal jeg hilse at sige fra dem der har smagt, at den smager helt fantastisk :-) :-) Enjoy og RIGTIG GLÆDELIG JUL <3

GULERODS CUPCAKES
(40 cupcakes)

550g brun farin
3 dl olie
8 æg
550g mel
2 tsk vaniljesukker
3 tsk bagepulver
½ tsk salt
2 tsk natron
6 tsk kanel
2 tsk kardemomme
800g revet gulerødder
2-3 dl rosiner
200g hk valnødder

- Læg rosiner, hk valnødder og revet gulerødder til siden i første omgang
- Kom de resterende ingredienser i en skål og rør det godt sammen (gerne med en elpisker eller køkkenmaskine)
- Kom nu rosiner, hk valnødder og revet gulerødder ved og rør godt, så det hele bliver en homogen dej
- Kop dejen i cupcakesforme
- Forvarm ovn på 180 grader varmluft og bag i ca 15-18 min (kig til dem efter 15 og lav gaffeltesten for at tjekke om de er færdigbagt)
-Køl af på rist og imens laves creme cheese frostingen:

CREME CHEESE FROSTING
(40 cupcakes - dog ikke så tykt et lag)

600g creme cheese natural
300g smør (stuetemperatur)
150g flormelis

- Kom det hele i en skål og rør det sammen til en homogen creme
- Når cupcakesne er helt kolde og creme samles de:

SAML CUPCAKES

Div. spiseligt glimmer, pynt mm.
Wilton M1 stjernetyller
Tyllepose

- Gør en tyllepose klar, hvis det skal være ligesom mine, så er det Wilton M1 stjernetyller der bruges
- Kom cremen i tylposen og dosér små swirls på hver cupcake
- Nu pyntes de bare som man lyster, det er kun fantasien der sætter grænser
- Opbevar på køl/kold og servér stuetemperaret


  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post268