Modern Housewife

Modern Housewife

Sommer = Sommerlæsning

Andet...Posted by Julie / modernhousewife Tue, July 24, 2012 11:01:23

Jeg elsker at sommeren er over os, og med det menes ikke mindst det at have ferie, men når vejret er så fantastisk som det er i denne uge, så nyder jeg sommeren endnu mere. Og så nyder jeg at læse.... ikke fordi jeg ikke gør det hele året, for det bliver man jo nødt til når man er studerende, men jeg nyder simpelthen bare at læse en god chick-flick eller krimiroman - med god samvittighed!! Det er så rart og skønt bare at slå hjernen fra, lever sig ind i universet og pludselig er der gået flere timer i solen. Det er virkelig ferie for mig, også selvom solbadningen bare foregår i "min" baghave, også kaldet Frederiksberg have ;-) Så her kan i se nogle af mine favoritter samt den jeg er igang med og den der skal læses næste gang - det kan jo være en af bøgerne var noget for jer også :-)

1. I dine sko - hvis du har set filmen, vil du i hvert fald også elske bogen! 2. Fasandræberen - Politikkens danske bestseller Jussi Adler-Olsen gør denne krimi levende. Fantastisk godt skrevet og den sluges på nul-komma-fem. 3. Mænd er fra Mars, kvinder er fra venus - Om du har en kæreste eller ej, så er den sjov at læse og fik i hvert fald mig til at tænke lidt over hvorfor mænd og kvinder reagere og tænker forskelligt. Den bør næsten læses! 4. Sushi for begyndere - jeg har læst mange bøger af Marian Keyes og jeg kan kun anbefale hendes bøger. Jeg har endnu ikke læst denne, men det er en skildring af yngre kvinders op -og nedture mht karriere, mænd og jagten på lykken - så det bliver næste læsning, for den kan kun være sjov hvis jeg kender Frk Keyes ret! 5. Hvem er jeg? - Skrevet af forfatteren til Shopaholic-bøgerne, Sophie Kinsella, som er en hurtigt, god og letlæst hygge-tøse-bog, dog med et alvorligt emne: hukommelsestab efter en ulykke. Tænk at miste de sidste tre år i sit liv? Nej tak! 6. Havets Katedral - en spansk bestseller, og den er fandeme god! Jeg har en svaghed for Barcelona og denne handler om 1300-tallets Barcelona og opbygningen af fx katedralen Santa Maria de la Mar, og når man har boet i Barcleona, som jeg har, så er det fantastisk at forestille sig hvordan det hele har set ud engang, når denne læses. 7. En Charmerende Mand - Igen er det Marian Keyes som jeg nævner. Denne er jeg igang med på nuværende tidspunkt, men jeg er ikke så begejstret endnu, men den er også lang og jeg er kun lige begyndt, så den skal selvfølgelig have en chance.

- Der er sikkert mange andre bøger derude som ville være noget for mig, måske i kan give mig nogle titler i synes om? Jeg er mest til chick-flicks og krimier :-)

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post34