Modern Housewife

Modern Housewife

Vindampede Muslinger

MadPosted by Julie / modernhousewife Thu, August 09, 2012 10:45:56

Jeg er vild med 'alt godt fra havet' og muslinger er ingen undtagelse. Lige siden jeg var helt lille har sådanne blåmuslinger været en favoritret og da jeg var lille pige på ferier i udlandet, kunne jeg oftest finde på restauranter med et bjerg af muslinger som aftensmåltid. Så her er en traditionel opskrift på lækre, vindampede muslinger.

Muslinger i hvidvin

1 kg friske muslinger

1,5 spsk olie

2 dl hvidvin

2,5 dl creme fine

1 løg

2-3 fed hvidløg

Paprika

2 spsk Salt

1 spsk Peber

1/4 spsk Chili

- Skyl muslingerne i vand og tjek at de alle er lukkede (hvis de allerede er åbne, smides de ud, da de er døde. Man tilbereder kun levende muslinger)

- Kom olie i en høj gryde og svits hakket løg og presset hvidløg deri

- Kom muslinger i gryden og tilsæt hvidvin og damp under låg i 4-5 minutter

- Tilsæt derefter creme fine og kryderierne, og kog yderligere i 4-5 minutter

- Servér evt. i pastaret eller som forret, eller som ønsket.

  • Comments(0)//www.modernhousewife.dk/#post47