Modern Housewife

Modern Housewife

New friends: Hævekurve

New in...Posted by Julie / modernhousewife Fri, November 02, 2012 07:29:54

Jubii, endelig er jeg den glade ejer af hævekurve. Ikke bare én, men hele to! Blev lige forkælet af mine kære far med disse, da jeg kom på besøg igår og tog med ud og købte ind, hvor disse to skønne stod og kiggede på mig. Og så sagde han, at dem skulle jeg da have..... og det siger man da ikke nej tak til, vel?? ;-)

Hvis I ikke kender til hævekurve, så kan jeg fortælle, at disse bruges når man bager brød. Når man når til 2. hævning, så i stedet for bare at lægge dejen direkte på en bageplade eller i en rugbrødsform, så kommes dejen i sådan en hævekurv (med masser af mel, så dejen ikke hænger fast), og når den er hævet færdigt, vendes dejen ud på en bageplade (Hævekurven må ikke komme i ovnen). Det giver det fineste melmønster som man kender fra når man køber brød hos bageren. Jeg glæder mig SÅ meget til at få dem brugt, for de har været tænkt på længe!

Nårh men nu vil jeg tage afsted mod arbejdet og lækker fællesmorgenmad (ekstra fordel ved fredage!) og så står aftenen ellers bare på en tiltrængt hjemmedag med min kæreste - dejligt! Håber også I alle får en skøn, skøn fredag :-)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.