Modern Housewife

Modern Housewife

Græskarsuppe toppet med græskarkerner

MadPosted by Julie / modernhousewife Mon, November 05, 2012 17:13:42

Når det er koldt og trist udenfor, er det dejligt med suppe som varmer. Jeg lavede denne lækre græskarsuppe igår og toppede den med fromage frais og hjemmeristede græskarkerne, som varmt kan anbefales.... specielt på denne kolde mandag!

Græskarsuppe

(ca 3-4 portioner)

200 g græskar uden skal (eller mere hvis man ønsker en tykkere konsistens)

1 dl røde linser

1 liter vand

2 tsk salt

1 tsk peber

½ tsk korriander, stødt

½ tsk ingefør, stødt

Evt. tilbehør: fromage frais og græskarkerner (hjemmeristede)

- Kom græskar i mindre stykker, linser og vand i en gryde og kog op

- Når suppen koger tilsættes de resterende ingredienser

- kog videre indtil linserne er kogt nogenlunde og græskarstykkerne er bløde (det er forskelligt hvor længe det skal koge, men husk at rør jævnligt)

- Når både og græskar og linser er kogt færdige, stavblendes suppen, så der ingen linser eller græskar-stykker er tilbage.

- Kog videre i 5-10 minutter og smag til med salt og peber

- Top evt. med fromage frais og hjemmeristede græskarkerner som jeg har lavet en guide til hvordan man gør her.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.