Modern Housewife

Modern Housewife

Dejlige Dadler med Mandler i Chokolade

SnacksPosted by Julie / modernhousewife Sat, November 17, 2012 20:44:30

Julen sig nærmer og også al det dersens juleguf som jo allerede fylder supermarkedernes hylder..... Jeg glæder mig allerede til decemeber kommer for så skal der godt nok bages masser af julelækkerier :-) Men af det man kan købe nu, er jeg selv ret begejstret for dadler, dog synes jeg de kan være en anelse søde så derfor har jeg lavet en lille snack ud af dem, som er super nem, knap så sød som en dadel alene og ikke mindst endnu et godt alternativ for üpper søde sager - kan varmt anbefales af mig (men ikke af min kæreste, sådan noget sundt noget gider han ikke at spise - hurra så er der mere til mig) ;-) Jeg vil i hvert fald nyde nogle af denne snack nu efter lækker sushi til aftensmad som selvforkælelse når manden er ude og fulde sig og jeg selv sidder med et styks eksamensopgave til mandag.. godt jeg snart er færdig, om ikke andet hopper jeg nok tidligt i seng efter en lang dag med både eksamenskrivning og to fondantkager som jeg også har fået færdiggjort eftersom de skal bruges i morgen - så det bliver spændende at se hvad modtagerne siger til dem, jeg er i hvert fald selv tilfreds.. og dem får I derude selvfølelig også at se i morgen :-) Rigtig god lørdag til jer alle :-)

Dadler med mandler og dyppet i chokolade

(Antal afhænger af hvor mange dadler du ønsker at lave)

Friske dadler (mine var med sten)

Mandler (samme antal som friske dadler)

Mørk chokolade

- fjern eventuelle sten fra dadlerne og læg en mandel på stenens plads og luk dadlen omkring mandlen

- smelt chokolade og dyp den 'grimmest' ende af dadlen i chokolade så halvdelen af dadlen er dækket. (man kan også undlade chokoladen, jeg synes bare det giver et fint touch af sødme og bitterhed i en god blanding)

- Køl i køleskabet og opbevar i en bøtte

- Spis og nyd et sundere alternativ ;-)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.