Modern Housewife

Modern Housewife

Rocky Road

Søde lækkerierPosted by Julie / modernhousewife Wed, May 29, 2013 08:53:52

Igår fik jeg (endelig) afleveret min eksamen, og endda en dag før tid, så det var bare skønt! Selvom den skal op og forsvares om tre ugers tid, er det intet mindre end fantatsisk at få sit liv tilbage indtil videre... og hvor har jeg da bare savnet mit køkken! Så efter eksamen var afleveret tog jeg direkte hjem og lavede lækekrier til mine søde kollegaer. Jeg har længe villet lave Rocky Road og havde for længe siden købt sådanne mini skumfiduser, så derfor blev det dagens lækkerier. Rocky Road laves med utrolig mange forskellige smags-kombinationer, så det er faktisk kun fantasien der sætter grænser... men fællesnævneren for at det hedder Rocky Road er, at der i hvert fald er både skumfiduser og noget crunchy (fx nødder) vendt i chokoladen :-)

Rocky Road

(ca 30 brudte stykker)

350g mørk chokolade

60g hvid chokolade

30g hasselnødder, halveret

30g skumfiduser, mini

30g cornflakes

Evt Pynt (jeg havde guldfarvet sukker)

- Smelt den mærke chokolade

- Imens halves hasselnødderne og den hvide chokolade hakkes groft og hvis ikke du kan finde mini skumfiduser, så skær de store i mini stykker

- Når chokoladen er smeltet kommes alle ingredienser i pånær den hvide chokolade (da den vil smelte fordi det stadig er varmt)

- Når massen er kølet lidt af vendes den hvide chokolade også i

- Beklæd en firkantet form med bagepapir og kom massen i

- Tryk den flad med en ske så højden er ca 1-1 1/2 cm og kom pynt på. Jeg dryssede med guldfarvet sukker.

- Læg låg på og stil på køl i ca en time

- Når chokoladen er størknet, så læg pladen på et skærebræt og skær i massen med en kniv i ca 1 cm bredde, så det bliver nogle brudte stykker (charmen er, at alle stykkerne er ujævne)

- Læg på køl i evt en plastikbøtte indtil servering

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.