Rabarber/hindbær mess
Søde lækkerierPosted by Julie / modernhousewife Fri, June 21, 2013 10:04:18Rabarber/hindbær mess
(8 personer)
170g rabarber
100g hindbær
8 spsk vand
4 tsk sukker
1 tsk vaniliesukker
200g skyr
50g flormelis
1/2 l fløde
170g bastogne kiks
- Skær rabarber i små stykker og kom disse og hindbær i en gryde og tilsæt vand pg sukker
- Læg låg på og lad rabarber og hindbær simre møre i ca 5 minutter.
- Afkøl helt og pisk fløden til skum imens
- Når rabarber og hindbær er afkølet røres det sammen med skyr, vaniliepulver og flormelis
- Når det er rørt got sammen vendes det i flødeskummet til en jævn masse
- Hak bastogne kiks med kniv så det både er finthakket og der er grove stykker
- Serveringsforslag: i champagneglas: 1 lag bastogne, 1 lag rabarber/hindbær skum og så gentages dette to gange mere således, at der er tre lag af hvert fyld i glasset
- Opbevar på køl indtil servering. Enjoy ;-)