Modern Housewife

Modern Housewife

Omelet med laks og tomat (glutenfree)

MadPosted by Julie / modernhousewife Thu, July 25, 2013 19:27:21
Igår efter arbejde tog jeg og min kæreste på Islands Brygge (vores arbejdsplads er naboer ude i Ørestad og dermed er Bryggen liiiige på vejen hjem når vi bor på Frederiksberg - ikke dårligt!). Vi kom derfor sent hjem og vi gad derfor ikke at lave det vilde til aftensmad, men nemt, sundt og proteinrigt skulle det være. Vi har altid æg i køleskabet, så jeg lavede en lækker omelet rørt med pesto og fyld af laks og frisk tomat. Skønt at slutte en arbejds-, men også solrig dag med et let måltid så sent. Det er en undervurderet ret synes jeg, så den skal laves lidt mere i fremtiden :-) Derudover kommer der også en anden opskrift på bloggen snarest, jeg vil ikke afsløre andet, end at den lige netop er kommet ud af ovnen ;-) Hav en fortsat dejlig aften derude!
Omelet
(1 person)
3 æg
3 spsk skummetmælk
1/2 tsk pesto
Salt peber
1 lille håndfuld revet ost
2-3 skiver gravad laks
1 stor tomat
Lidt lakserogn
- Pisk æg, skummetmælk og pesto til en jævn æggeblanding.
- Varm en pande med olie og kom æggemassen på.
- Kryder med salt og peber.
- Når bunden af omeletten er ved at være sprød, drysses den revet ost på hele omeletten og lader det smelte lidt.
- Skær den store tomat i ca 5-6 skiver og læg 2-3 af dem på den ene halvdel af omeletten og læg efterfølgende lakseskiverne på samme side som tomatskiverne.
- Buk nu, den side uden fyld over den halvdel med fyld, med en palet, så omeletten har form af en halvmåne.
- Steg skiftevis omeletten på begge sider, indtil al den flydende æg indeni er stegt helt (del den evt i to, så er den nemmere at vende på panden, hvilket jeg selv gjorde).
- Nyd omeletten varm og evt med pynt af resterne af den friske (kolde) tomat i tern og lakserogn.




  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.