Modern Housewife

Modern Housewife

ModernHousewife i Kagekampen på Kanal5

Andet...Posted by Julie / modernhousewife Thu, August 29, 2013 19:35:22
Hej alle søde læsere,
Har en lille hemmelighed jeg gerne vil dele med jer :-D
Jeg har de sidste to måneder virkelig haft kage på hjernen, ikke bare sådan meget som jeg normalt plejer at have, men sådan VIRKELIG meget. Og det skyldes intet mindre, end at jeg før sommeren blev castet til Kanal5's nye kageprogram "Kagekampen". Jeg har i dag været til optagelse til programmet, og derfor har jeg ikke ville afsløre noget før jeg faktisk havde prøvet at være på settet :-) Jeg har godt nok gået med mange tanker i lang, lang tid om at skulle deltage (og der har været utrolig mange søvnløse nætter), men jeg er utrolig glad for at jeg faktisk meldte mig til, for det er noget af en udfordring at 1) skulle være på tv, 2) At skulle dyste mod andre dygtige amatørbagere som mig selv, 3) At hver udfordring KUN varer 1,5 time hvilket er ualmindelig kort tid hvis en kage og pynt skal sidde lige i skabet, og ikke mindst, 4) At jeg bliver bedømt på et helt andet niveau af professionelle konditorer. Og jeg ved, at der once in a lifetime, nu eller aldrig, og hvorfor ikke gribe chancen når man som mig, virkelig elsker at stå i et køkken og bage - specielt kager! Det har været en super sjov, nervepirrende, inspirerende, presset, grinene, glædelig og helt fantastisk dag, og en oplevelse jeg er stolt af og glad for at have turde kaste mig ud i! Programmet er aldrig før vist på dansk tv, men er en god blanding af Masterchef og Den Store Bagedyst og hvis i lyster kan i læse meget mere om konkurrencen og dommerne på kanal5 allerede nu på kanal5.dk/kagekampen. Og senere, når programmet begynder at blive sendt vil der også være billeder og beskrivelse af mig og de andre deltagere, samt de opskrifter vi bruger i programmet.
Det er Mr. Robinson himself, også kendt som Thomas Mygind, som er vært og han gør i hvert fald sit til at det hele bliver sjov, ballede og underholdning, og så er det Allan Andersen og Marianne Valentine som er dommere - så glæd jer!
Premieren er mandag d. 9/9 kl.18, og vil fremadrettet blive sendt hver uge fra man-tors kl.18. Jeg vil dog ikke optræde i tv'et før om en måneds tid da de første optagelser allerede var tilbage i juni og derfor vil blive vist først. Men jeg håber da at I alle vil følge med og heppe på mig når jeg engang kommer i tv'et :-)
Her er lidt billeder, men mere afslører jeg ikke, det må i selv følge med i ;-)  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.