Modern Housewife

Modern Housewife

Flødebollekursus - Ro Chokolade

GuidesPosted by Julie / modernhousewife Thu, May 01, 2014 13:55:37
På mit arbejde er jeg så heldig at være med i en klub. Det er ikke bare hvilken som helst klub, men en gourmet klub. Altså, en klub lige til mit hjerte. Cirka hver måned afholdes der et event som indbefatter noget som er over-the-top. Det varierer meget hvad disse events er og det er bestyrelsen der arrangerer dem. Da jeg (no surprise) er blevet en del af bestyrelsen er jeg dermed også medbestemmer og med på ideer til hvad der skal ske, så jeg tænkte, at et flødebolle-kursus ville passe godt ind - og det må man sige at det gjorde. Folk var meget henrykte og det var en yderst sjov og hyggelig eftermiddag, men ikke mindst er grunden til dette, at Rasmus fra Ro Chokolade leverede et fantastisk stykke arbejde hvor man på ingen måde er i tvivl om, at det var noget han havde helt 110% styr på!

Rasmus åbnede Ro Chokolade i Jægersborggade i 2010 hvor han både producerer og sælger hans forskellige delikate og smukke chokolader. Han har altid fuldt fokus på hvert enkelt stykke chokolade og arbejder både med lidt klassiske men også nymoderne lækkerier, så der er noget for enhver. Og det væsentligste at pointere er, at syntetiske produkter eller smagsættere er bandlyst i hans søde køkken. I forbindelse med at Rasmus både kreerer og sælger sine søde øjeblikke, giver han også ud af sin erfaring. Han tilbyder nemlig flødebollekursus for hvem der skulle have lyst og med hans 12 års erfaring indenfor gourmet chokolade, var han også en af grundene til at jeg valgte at det netop var ham der skulle ud og vise mine kollegaer og jeg hvordan sådanne skal laves rigtigt!

Til flødebollekurset beskrev Rasmus først hvilke processer man skal igennem og hvorfor man vælger noget frem for noget andet, efterfølgende viste hans os hvordan man tilsætter de rette komponenter på de rette tidspunkter og til sidst viste han os de rette teknikker, hvor vi undervejs selv havde hands-on. Det vil sige at vi fik lov til at dosere guffen på bunde med en tyller, efterfølgende lærte at dyppe flødebollen i chokolade korrekt og så fik vi selvfølgelig også lov til at pynte efter ønske. Og til sidst, men ikke mindst, fik vi både lov til selv at tage vores kreationer med hjem samt fik udleveret hans fantastiske opskrift.

Det var virkelig en sjov eftermiddag og jeg nød det i den grad! Og selvom man ikke har nogen som helst erfaring, som mange af mine kollegaer ikke har, så var det intet problem. Alle kunne være med og Rasmus besidder også den styrke at være god til at forklare, afvikle spørgsmål og være meget pædagogisk, så alt i alt, kan jeg kun anbefale at man tager på et af hans kurser.

Hvis det er noget for dig, at komme på sådan et kursus eller ønsker at bestille Rasmus til et event, fx polterabend, teambuilding osv., eller simpelthen bare vil se lækre billeder af hans lækkerier, så kan du se og læse mere om ham og Ro Chokolade på hjemmesiden www.ro-chokolade.dk. Og hvis du egentlig bare gerne vi se hans lille shop eller SMAGE hans lækkerier (som i øvrigt er 100% håndlavede - jep, han dypper selv og alene de ca 100 flødeboller han dagligt kreerer) skal du bare finde Jægersborggade 25, 2200 Kbh N, du vil ikke fortryde ;-)

Her er lidt billeder fra eventen af både dygtige Rasmus og mig selv 'in action' :-)  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.