Modern Housewife

Modern Housewife

Der skal kagebord til når man fylder 25 og får en BA...

Andet...Posted by Julie / modernhousewife Fri, July 04, 2014 08:23:17


I lørdags holdte jeg en stor fødselsdag og bachelorfest for hele familien og gode venner, med både mad, kagebord og aften snacks - en helt igennem dejlig og fantastisk dag i selskab med alle dem jeg holder af. Og I kan tro at jeg havde glædet mig til dagen længe, ikke mindst fordi jeg vidste at nu var alt overstået (med henblik på bachelorforsvaret) og jeg kunne igen nyde hverdagen OG mit elskede køkken. Så derfor lagde jeg heller ingen fingre imellem mig og kreativiteten. Madbuffeten var en rimelig spring-over-hvor-gærdet-er-lavest, men derimod kagebordet var en helt anden affære (jep, jeg vælger min prioriteringer). Jeg har jo en svaghed for at bage når jeg har muligheden og ikke mindst at forkæle folk omkring mig, så denne dag skulle ikke være forgæves hvad det angår. Så her får I mit kagebord at se og det der endte med at stå på bordet var min: blåbær/kokos/hvid chokolade cheesecake, Oreo-chocolate triplecake, sunde velsmagende banankage, min fars kærestes kanelsnegle (på bestilling, da det er verdens bedste uden overdrivelse og jeg har en mega svaghed for dem) - og så to nye påfund: bounty muffins og en yderst lækker hindbær lagkage. Alle opskrifter er at finde på bloggen allerede, men de to nye kommer meget snart - så hold øje med bloggen! Min juni har i hvert fald været helt igennem fantastisk og håber det samme med jeres - og så ønsker jeg jer også en dejlig sommer med sol og bagning, selvfølgelig!

En glad nyuddannet bachelorinde i Informationsvidenskab fra Københavns Universitet med et 12-tal og med sikret job (barselsvikariat) med start 1/7, så det bliver et nyt liv, eller i hvert fald en ny hverdag - Og jeg er SÅ klar :-)


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.