Modern Housewife

Modern Housewife

Bananis i den søde sunde stil

IsPosted by Julie / modernhousewife Thu, July 31, 2014 12:43:59

Sol og varme giver mig lyst til is, men hvis jeg skulle spise is hver gang jeg havde lyst, så tror jeg at min bikini ville brokke sig - så hvad gør man så? Man finder den bedste løsning: et sødt og sundt alternativ, som tilmed smager helt igennem fantastisk! Nemlig en sund og bikinivenlig is! Jeg har lavet en sund is på bloggen før "sød sund chokoladeis" som egentlig er på baggrund af denne, bare tilsat ekstra lækkerier. Men denne er ren og rå og uden noget tilsætning, med brug af KUN 2 ingredienser. Ja, nemmere (og sundere) bliver det ikke! Jeg er i hvert fald blevet kæmpe fan og laver det så tit jeg kan (når jeg har forberedt og frosset bananstykker ned i god tid!). Det eneste du skal bruge er frossen bananstykker, mælk og en foodprocessor/minihakker/blender og vupti, så er der lækker og velsmagende bananis, enjoy :-)

Cremet chokoladeis - den sunde udgave
(ca 2 personer)
220g frossen banan
1/2 dl skummetmælk

- Dagen før: skær banen i skiver og kom i en pose på frys
- Lige før servering: Kom de frosne bananstykker og mælk i blender/foodprocessor og blend til en lind cremet masse
- Evt. tilsæt sødemiddel/sukker for en sødere smag, men jeg synes slet ikke at det var nødvendigt til denne is, bananen giver en god og naturlig sødme af sig selv
- Pynt evt. med ren kakaopulver som jeg har gjort eller frisk frugt og hakket chokolade. Mums!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.