Modern Housewife

Modern Housewife

Blåbær ispinde

IsPosted by Julie / modernhousewife Fri, May 06, 2016 14:47:11

Yay, endelig begynder det danske forår- og sommervejr at vise sig fra sin gode, solrige side. Det har godt nok ladet vente på sig i år, men man glemmer hurtigt kulde når man har flere varme dage. Og når sol og sommer viser sig, så genfinder jeg også min (ustyrlige) lyst til is ;-) Sidste år lavede jeg nogle vanvittigt lækre Oreo flødeis pinde som i den grad var et hit! Og ja, jeg skal helt sikkert lave mere flødeis her i sommeren, men for at det ikke bliver for meget, så er jeg også ret vild med sodavandsis. Og der er altså bare nemme at lave siger jeg jer... Så her får I en skøn variant med blåbær, som kan laves både med og uden sukker! Enjoy :-)

BLÅBÆR ISPINDE
(5 stk)

175g frosne blåbær
1,5 dl mandelmælk
1,5 spsk sirup eller stevia (sukkerfri is)
5 ispinde forme*
5 ispinde pinde**
Mørk chokolade (pynt)
Glimmer (Pynt)


- Kom de frosne blåbær, mandelmælk og sødning i en food pricesser/mini hakker (eller hvad du har med en S-kniv) og kør den indtil du får en blød, homogen is
- Fyld isformene og stik en ispind ned i hver, så den ca når til halvdelen af isen
- Kom isene på køl i et par timer
- Tak ispindene ud af isformene og pynt dem som ønsket
- Jeg pyntede dem med metallic pulver (farvet med en pensel på) og mørk chokolade, men det er kun fantasien der sætter grænsen
- Kom på frys indtil de skal nydes
- NB! Det er også helt okay ikke at pynte dem hvis man ikke kan vente med at smage;-)


* IKEA har nogle super fine forme i øjeblikket (enten i lyserød/gul eller blå/grøn) til kun 15 kr for 6 stk inkl. holder, så de kan stå op i fryseren. Der er også genbrugbare ispinde pinde med til formen.
** Søstrene grene har nogle super fine ispinde pinde i øjeblikket, bl.a. dem jeg har brugt til denne opskrift


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.