Modern Housewife

Modern Housewife

Min fuldkornsret på iForms hjemmeside!!!!!

Andet...Posted by Julie / modernhousewife Thu, August 09, 2012 22:46:25

En mail tikkede ind på iphonen i dag fra iForm med et link til nogle udvalgte opskrifter fra deres fuldkornskonkurrence - som jeg, hvis i kan huske det, deltog i. Jeg måtte da straks se hvilke der er valgt, for jeg har intet hørt fra dem, så jeg regnede ikke med at jeg havde nogle chancer - men MIN OPSKRIFT kaldet "Rainbow Summerchicken" er simpelthen valgt til at blive vist på deres hjemmeside! Med mit navn angivet og det hele. iiihh, jeg synes det er så sejt! Om det betyder at jeg har en mulighed for at vinde eller noget, det vides ikke, men jeg har stadig et håb nu :-)

Tjek iForms hjemmeside her, hvor min opskrift "Rainbow Summerchicken" er vist :-)

Hvis I ikke har set mine tidligere indlæg omhandlende konkurrencen kan I her se mine overvejelser mht konkurrence om lidt ideer osv. Og her kan i se resultatet, dvs. opskriften som jeg lagde på bloggen efter den var sendt ind til iForm den 1. juli.

Så for mit vedkommende er status nu, at jeg da i hvert fald er kommet er skridt tættere på, og bare krydser fingre hele tiden! Jeg skal selvfølgelig nok opdatere jer når jeg ved noget nyt ;-)

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sandra Wed, August 15, 2012 00:19:28

den skal prøves!! og jeg glæder mig!!

Posted by Julie / modernhousewife Fri, August 10, 2012 06:19:20

Tusinde tak! Jeg havde heller aldrig lige troet at jeg skulle have en opskrift på iForms hjemmeside :-)

Posted by Marie Fri, August 10, 2012 00:05:29

HURRAAAAA, Godt gået!