Modern Housewife

Modern Housewife

New in: Kitchen accessories

New in...Posted by Julie / modernhousewife Mon, September 03, 2012 07:37:17

Der er ikke noget bedre end at få en fødselsdagsgave to måneder efter sin fødselsdag. For man har nærmest glemt det, og sådan en gave er faktisk meget tiltrængt når man har et shoppegen man ikke kan slippe løs når ens SU er blevet brugt på div. studieting. I dette tilfælde er det simpelthen fordi min far og hans kæreste syntes at der manglede noget til min gave, så der var jeg heldig ;-) Og apropros heldig, så bestod gaven af en cupcakes-opsats i lyserød og et cucpake forklæde/grydehanske, også i lyserød. Har længe selv overvejet at købe sådan en cupcake-opstats, men jeg har en aaalt for lille køkken, så der er desværre grænser for hvor meget jeg kan tillade mig at proppe ind. Men den var fint pakket ind i en æske, så NU er der plads - og jeg føler mig heldig!

Cupcakes-opsats: Inspiration, Forklæde/grydehandske: Inspiration

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Julie / modernhousewife Wed, September 05, 2012 08:31:51

Hej Elisabeth. Min ultimative favorit-tyller er Wilson M1 tyller (som er en stor tylle der giver et super flot look, du kan se hvordan den ser ud på en af mine opskrifter her). Både selve tyllen og de gode tylposer køber jeg hos Specialkøbmanden. De har en onlineshop og ellers har de butikker rundt om i landet. Hvis du bor ved kbh, findes der bl.a. en butik på Frederiksberg, i Tivoli og i Rødovre :-) Tusinde tak, det er jeg glad for at høre :-) Knus Julie

Posted by Elisabeth Wed, September 05, 2012 07:42:27

Hey Julie, kan du anbefale en god sprøjtepose og tyller? Og evt. hvor man kan købe det? Super hyggelig blog forresten :-)