Modern Housewife

Modern Housewife

Femina-messe og fest - generelt en lækker weekend!

Andet...Posted by Julie / modernhousewife Mon, October 08, 2012 18:51:10

I fredags var jeg til Femina-kvindemesse i Forum - var I også det? :-) Det er blevet en tradition sammen med min mor, svigermor og nogle af min svigermors veninder, hvor vi mødes tidligt til messen og så står aftenen ellers på god mad og vin - og i år var ingen undtagelse. God og hyggelig messe med shopping, musik (Zididada) og lækre smagsprøver (jeg var specielt begejstret for smagsprøver på boblevand og A xoco chokolade) mmmm! Trods gode muligheder for at shoppe kom jeg kun hjem med en sød lakridssirup og lakridspulver fra mærket Karlsen's som jeg ikke var kendt med i forvejen, men ser ikke mindste frem til at disse lækerier skal afprøves i køkkenet snart ;-) Efterfølgende tog vi på Café Molka og fik lækker mad og til sidst en øl på Høeghs på Enghavevej - en helt igennem skæn aften!

Ellers stod lørdagen på frokost hos min far og om aftenen var vi til housewarming hos min veninde og hendes kæreste som var en virkelig sjov og hyggelig (og fuld) fest - hvilket bestemt kunne mærkes dagen derpå hvor jeg skulle mødes med min studieveninde Malene for at skrive opgave, men jeg klarede den, og aftenen stod derfor bare på sofahygge med min kæreste :-)

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Julie / modernhousewife Tue, October 09, 2012 07:30:00

Det kan du tro - kreationer med disse kommer på lige så snart jeg af været i køkkenet med dem ;-)

Posted by Marie Mon, October 08, 2012 22:05:49

Meld lige tilbage omkring de der lakridsting når du har prøvet dem ;)

Posted by Marie Mon, October 08, 2012 22:05:48

Meld lige tilbage omkring de der lakridsting når du har prøvet dem ;)