Modern Housewife

Modern Housewife

Fredag, du er så fredelig!

Andet...Posted by Julie / modernhousewife Fri, October 12, 2012 21:05:46

Jeg elsker fredage: to fridage i vente, ingen grund til at sætte alarm for at stå op, fællesmorgenmad og en ekstra afslappet stemning på arbejdet (og for anden fredag i træk har der været smagsprøve på summerbirds nyeste miniflødeboller på jobbet - virkelig lækkert) - og så er jeg bare helt udmattet på en skøn måde, efter nogle lange dage på både skole og job, og derfor er denne fredag aften hjemme med min kæreste og en Danmarkskamp helt klart at foretrække i dag! Og ikke nok med det, så er jeg blevet forkælet af manden med hjemmelavet pizza her til aften, mums ;-)

Ellers står lørdag på frokosthygge med min kærste og et vennepar og en lørdag aften med cocktail sammen med min veninde Sandra - så jeg ser frem til en lækker lørdag.

Og søndag skal der kreeres lagkage i køkkenet inden vi skal afsted med kreationen mod svigerforældrene i Næstved for at fejre min kærestes morfar - så efter en uge uden de vildste køkkenkreationer glæder jeg mig til at få lavet lækkerier på søndag :-)

God weekend og nyd den nu - jeg vil i hvert fald nyde min fuld ud :-)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.